Састојци:
-
2 пудинга од ваниле
-
10 кашика шећера
-
0,7 л млека (сојино или
палмино)
-
300 гр смрзнутих вишања
-
2 каш млевеног лешника
-
500 гр посног кекса
-
100 гр чоколаде (посне)
Припрема:
Фил:
Ставити на ватру да прокључају шећер (8 кашика) и млеко. У тањир умутити
пудинг са мало млека, затим га скувати у шерпи са остатком садржаја.
Вишње са 2 кашике шећера оставити сат
времена да се одмрзну.
У плех (пречника око 28 цм) ставити
кекс, преко њега мало топлог пудинга, затим опет кекс, па вишње и правити
слојеве по жељи. На крају прелити истопљеном чоколадом и посути млевеног
лешника.
Пријатно!
Нема коментара:
Постави коментар